SevoX 12 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Imię: Mateusz Wiek: 15 Kontakt: Steam, discord. Staż w sieci: 5 miesięcy 1. Co Cię skłoniło do napisania podania? Skłoniła mnie chęć pomocy w forum, ponieważ zostało tylko dwóch administratorów i przydałby się ktoś do pomocy. 2. Kilka słów o sobie. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz? Nazywam się Mateusz i mam 15 lat aktualnie uczęszczam do szkoły elektrycznej o profliu chłodnictwo i klimatyzacje w Bydgoszczy. Interesuję się elektryką i od niedawna coś próbuję w skryptowaniu dokładniej "JavaScript". 3. Jakie zmiany na forum i w jego regulaminie jesteś w stanie zaproponować? Co do regulaminu nie mam nic do zaproponowania, lecz jeśli tylko coś mi przyjdzie na myśl od razu poinformuję odpowiednie osoby. Co do forum dodałbym możliwość napisania podania o Opiekuna Serwera, ponieważ przydałaby się taka osoba, która często bywałaby na danym serwerze i opiekowała się serwerem jak i administracją. Oczywiście osoba, która chciałaby kandydować na takie stanowisko musiałaby mieć długi staż na forum i posiadać administratora serwera, na którym chce zostać opiekunem. 4. Jakie są Twoje szczególne wyróżnienia i osiągnięcia w sieci? Największym osiągnięciem jest dostanie się do Administracji na serwerze Only mirage, gdzie staram się wykonywać moje obowiązki w 100%. 5. Ile godzin dziennie jesteś w stanie poświecić na zajmowanie się forum? Od 2 do 4 godzin. 6. Czy jesteś w stanie płacić składkę na sieć? Jak będzie trzeba to oczywiście ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤 SevoX ❤️🖤 ❤️🖤 ❤️🖤 ❤️🖤 Link to post Share on other sites
Właściciel Jonkey 36 Posted October 10, 2020 Właściciel Właściciel Share Posted October 10, 2020 Nie wydaje mi się byś nadawał się na moderatora czas jaki poświęcasz na forum plus twoje tematy Link to post Share on other sites
AndrE 67 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jestem na NIE ,słaba aktywność na forum Link to post Share on other sites
Administrator ByczoFernando 65 Posted October 11, 2020 Administrator Administrator Share Posted October 11, 2020 dlaczego składasz podanie o moderatora forum na którym praktycznie Cię nie ma ? . Zmień to i spróbuj ponownie. Jestem na nie Link to post Share on other sites
AndrE 67 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Twoje podanie zostało odrzucone Link to post Share on other sites
Recommended Posts